Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Başkan Abdullah Mergen burada ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Abdullah Mergen, Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Başkanımız Abdullah Mergen'i makamlarında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Manisaspor ülkemizin en güzide kulüpleri arasında. Sayın Mergen ve yönetim kurulunun iki yıldır nasıl zorluklar içinde bu kulübü başarıyla yönettiklerini takip ediyoruz ve bu zorluklara rağmen kulübün mevcut borçlarını azaltma yönündeki örnek çalışmalarını ise takdir ediyorum. Manisaspor'a bu zamana kadar verdiğimiz destek bundan sonra da artarak devam edecektir." diye konuştu.
Başkan Abdullah Mergen ise Spor Toto Teşkilatı'na ve Kasapoğlu'na Türk futboluna vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, "Sayın Kasapoğlu ile yaptığımız görüşmede gelecek sezon için kulübümüze yeni kaynaklar oluşturma ve sponsorluklar konusunda önemli bir mesafe aldık. Diğer bir önemli gelişme ise Tarık Almış Altyapı Tesislerimizin zeminini suni çime dönüştürülmesi çözümü konusunda burada önemli adımlar atmış olmamız oldu." dedi.
Editör: TE Bilişim