Cumartesi günü Yomraspor ile Spor Toto 3.Lig'de 2. Hafta karşılaşmasında karşılaşacak olan Yeşil-Beyazlılar 'da tek hedef galibiyet. Lige Halide Edip Adıvarspor beraberliği ile başlayan, hafta içi kupa mesaisinde Bergama Belediyespor'u yenip moral bulan Manisa Büyükşehir Belediyespor üst üste oynayacağı iki iç saha karşılaşmasını kazanıp puan tablosunda üst sıralara çıkmayı hedefliyor.
"SEYİRCİMİZ ÖNÜNDE KAZANMAK İSTİYORUZ"
Yomraspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Levent Eriş; "Yomraspor maçı bir haftada çıkacağımız üçüncü karşılaşma olacak. Sıcak havalarda iki gün ara ile maç yapmak oyuncularımız için handikap oluyor. Hem hakemleri hem bizim takımı hem de rakip oyuncuları yüksek nemin ve sıcaklığın etkilediğini düşünüyorum. Yomraspor maçına gelecek olursak, mücadele gücü yüksek bir ekip ile karşılaşacağız. Karadeniz bölgesinin iyi takımlarından biriyle karşılaşacağız. Ama bizim tek hedefimiz var o da galibiyet. Kaliteli bir ekibimiz var. Yomraspor ve ardından oynayacağımız Derincespor maçlarının ikisini de kazanıp lige ağırlığımız koymayı hedefliyoruz. Üst üste iki maçı kazanıp seri galibiyetler ile ligi forsa etmeliyiz. Bunu yapacak gücümüz ve kadro kalitemiz var. Taraftarımız önünde Yomraspor karşısında 3 puan alıp Kurban Bayramı'na mutlu girmek istiyoruz "dedi.
"KUPA ADINA KEYİFLİ BİR KURA ÇEKTİK"
Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor eşleşmesini değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Levent Eriş; "Kupa adına keyifli bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Süper Lig'de uzun yıllar mücadele etmiş, kurumsal anlamda gelişmiş kaliteli bir ekip olan Çaykur Rizespor ile eşleştik. Kulüp bazında bize oyuncu anlamında destek veren bir ekiptir Çaykur Rizespor. Bu anlamda da çok özel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Ayrıca Çaykur Rizespor'un hocası Hikmet Karaman'da çok iyi dostumdur. Kendisini çok severim. Tabi zor bir maç olacak. Süper Lig ekibine karşı mücadele edeceğiz. Daha ileriki turlarda bu kurayı çekebilirdik. Ama bu bizim teslim olacağımız anlamına gelmesin. Çaykur Rizespor karşılaşmasında da terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Bizim takımımız kaliteli takımlara karşı daha iyi konsantre olup daha iyi futbol oynuyor. Çaykur Rizespor için kolay lokma olmayacağız. Hatta turu geçmek için tüm gücümüzle savacağız" dedi
"SEKİZ EYLÜL'Ü TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM"
Sözlerine Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yılını kutlayarak son veren Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Levent Eriş; " Bugün (Dün) Sekiz Eylül. Manisa ile bütünleşmiş ve bu şehirde büyük başarılar kazanmış biri olaraktan Manisa'mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yılını ben takımım adına canı gönülden kutluyorum. Kurtuluş uğruna canlarına veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi
YOMRASPOR MAÇININ HAKEMİ BURAK CEM TAHİROĞLU
Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor 'un Cumartesi günü saat 16.30'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde karşılaşacağı Yomraspor maçının hakemi belli oldu. Bu zorlu doksan dakikayı Adana bölgesi hakemi Burak Cem Tahiroğlu yönetecek.
Editör: TE Bilişim