Manisaspor'u 66 puanla şampiyon yapıp bir sene sonra tekrardan PTT 1.Lig'e çıkaran teknik direktör Taner Taşkın'a, aralarında Göztepe ve Ankaragücü'nün de bulunduğu birçok kulüpten teklif yapıldığı öğrenildi.
Manisaspor'u şampiyon yaptıktan saatler sonra istifa edip herkesi şaşırtan Taner Taşkın için kulüpler sıraya girdi. Şampiyon hocaya PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.Lig kulüplerinden ciddi tekliflerin geldiği öğrenildi. Manisaspor'da başarılı bir sezonu geride bırakıp takımını şampiyon yapan Taner Taşkın gelen teklifleri ailesi ile değerlendirdikten sonra kararını vereceğini öğrenildi.
TAŞKIN, GÖZTEPE VE ANKARAGÜCÜ'NE SICAK BAKIYOR
Kendisine gelen teklifleri doğrulayan başarılı teknik adam Taner Taşkın; "İstifamın duyulmasından sonra PTT 1.Lig ve Spor Toto 2.Lig kulüplerinden direk ve dolaylı yollardan birçok teklif aldığım doğrudur. Bu teklifler içinde Ankaragücü ve Göztepe kulüpleri bana direk olarak ulaştı. Bir hafta müsaade istedim. Ailemle görüştükten sonra bir karar verip gelecek yıl için bir karar vereceğim" dedi.
"GELECEK SEZON İÇİN MANİSASPOR'DA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
Manisaspor kulübü ile devam etme olasılığı ile ilgili konuşan Taner Taşkın; "Zor bir sezonu geride bıraktık. Bütün çektiğimiz zorlukların karşılığı olaraktan güzel bir şampiyonluk yaşadık. Ama bu süreçte ben çok yıprandım. Bu yüzdem yuvam olan Manisaspor'da seneye çalışmayı düşünmüyorum. İnşallah Manisaspor bundan sonra daha büyük başarılara yelken açar. İki taraf içinde hayırlı olur" diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim