Teknik direktör Koray Palaz ile şuana kadar elde tutulur bir başarı yakalayamayan Manisaspor ‘da listede ki ilk ismin Bülent Akın olduğu öğrenildi.Sezon başı sportif direktör olarak Manisaspor'a önerilen ama yapılan görüşmeler sonucu anlaşılamayan Bülent Akın'la, Koray Palaz ile yolların ayrılmasının ardından anlaşılmasına kesin gözü ile bakılıyor.
38 yaşında ki Bülent Akın'ın daha önce hiçbir teknik direktörlük tecrübesi bulunmayan Bülent Akın Eskişehirspor'da Ersun Yanal'ın yardımcı antrenörlüğünü yapmıştı. Futbolculuk kariyerinde Denizlispor, Galatasaray ve Bolton Wanderers gibi takımlar da top koşturan Bülent Akın'ı menajer Gökhan Bağcılar'ın Manisaspor'a önerdiği iddia edildi.
FRANSIZCA BİLMESİ AVANTAJ
Manisaspor ‘da Fransızca bilen futbolcuların çok olması ve Bülent Akın'ın da Fransızca bilmesi Manisaspor yönetiminin Bülent Akın ismine sıcak bakmasına sebep olduğu öğrenildi.
BAŞKA İSİMLERDE GÜNDEMDE
Öte yandan teknik direktörlük için Bülent Akın dışında başka alternatif isimler ile de dirsek temasında olan Manisaspor yönetiminin gündeminde Serdar Dayat ve Özcan Bizzati'nin de olduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim