Gündemin 3'üncü maddesinde ilçe sınırları içerisinde kalan isimsiz parklara isim verilmesi konusu görüşüldü. Madde üzerinde söz alan AK Partili üye Can Mercül, 3 adet parka isim verildiğini açıkladı parklara Polis Özel Harekat Şehitleri Parkı, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Parkı olacağı bilgisini verdi. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ülkenin özel günlerden geçtiğini dile getirdi. Güzgülü, "Bugünlerde ülke için canlarını feda edenler var. Parklara tanıtıcı yazılar da konması daha güzel olur." dedi. CHP Grup Başkanvekili Erdinç Yavaşlı ise verilen isimlerin doğru olduğunu ifade etti.
İŞTE İSİMLER VE VERİLECEK YERLER
Malta Parkı'nın karşısındaki parkın adı Şehit Ömer Halisdemir olurken Laleli Pazaryeri'nden Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne kadar olan yeşil alan kısım 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Haydar Deresi olarak bilinen dere civarındaki yeşil alanın da Polis Özel Harekat Şehitleri Parkı olarak isimlendirilmesine karar verildi.
Madde oybirliği ile Meclis'ten geçti. Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin parklara verilmesi bekleniyor.
Meclis'te, Manisaspor altyapısına ayni ve yardım yapılması maddesi de gündeme geldi. CHP Grubu maddeye ret oyu verirken madde oy çokluğuyla Meclis'ten geçti.
Maddelerin görüşülmesinin ardından Meclis sona erdi. Ekim ayı meclisinin 4 Ekim Salı günü saat 18:00'da yapılması kararlaştırıldı.
Editör: TE Bilişim