Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye Güreş Takımı'nı makamında ağırladı. Güreş Takımı Antrenörü Onur Şenel, ilçedeki sportif faaliyetlere verdiği desteklerden dolayı Başkan Hüseyin Tosun'a teşekkür etti.
Kula Belediyesi Güreş Takımı 15 kişilik kadrosu ile katıldığı 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreş Müsabakaları'nda, Kula ilçesine ilkleri yaşattı. Kula, tarihinde ilk defa Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Baş pehlivan kategorisinde Onur Şenel tarafından temsil edildi. Deste Orta Boy'da mücadele eden Enes Mustafa Akşehirlioğlu ise yine tarihinde ilk defa kazanılan 3.'lük madalyasını Kula'ya getirdi. Güreş Takımı, vermiş olduğu desteklerden dolayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
Kula'da sportif faaliyetlere her zaman destek verdiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Bu güne kadar Kulalı sporculara maddi ve manevi olarak destek verdik. Şimdi, bu yaptığımız yatırımların meyvesini topluyoruz. İnşallah bünyemizde bulunan tüm spor branşlarında başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizi Kırkpınar'da temsil ederek başarılara imza atan Güreş Takımımızı ve bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim