Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manisa İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Balaban, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban’a görevinde başarılar diledi.

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Balaban’ı makamında konuk etti. Zorlu görevde Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban’a başarılar dileyen Başkan Ergün, “Önemli olan tüm camiayı kucaklayacak oluşumları yaratabilmek. Burada başkan ve yöneticilerine iş düşüyor. Bunu yaptığınız takdirde başarı zaten geliyor. En büyük amacımız ve isteğimiz, 8 sene önce Manisa’da diktiğimiz bu bayrağı bundan sonraki süreçte de en güzel şekilde temsil etmek. Bir kere daha bu göreve getirildiğiniz için başta Genel Başkanımız olmak üzere, tüm herkese teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
“CAMİAMIZIN VİTRİNİ, GÜLER YÜZÜSÜNÜZ”
Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban da, vazifesinde başarılı olmak için görevini şevk ve inançla sürdüreceğini belirterek, “Sizler camiamızın güler yüzüsünüz, vitrinisiniz. Bizi yansıtan yönümüzsünüz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban çiçek takdiminde bulunurken, Başkan Ergün de fincan takımı ile birlikte içerisinde Manisa’ya özgü ürünlerin olduğu hediyelerini takdim etti. Haber Merkezi
Editör: TE Bilişim