Semih-Esin Vardarer’in oğlu Dilaver ile Dündar-Hülya Başkaya ailesinin kızı Burçin Büyük Saruhan Otelinin havuz başında Büyükşehir Belediye Başkanının kıydığı nikah töreninde bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Manisa iş dünyasının ve iki ailenin dost ve yakınlarının katıldığı mutlu günde birbirlerine yakışan Burçin ve Dilaver dans ederken davetlilerin gözleri gelin ve damadın üzerindeydi. Manisa’ya Celal Bayar Üniversitesinin kurulmasında büyük emeği olan Manisa siyasetinin duayen isimlerinden rahmetli dedesinin ismini taşıyan Dilaver ve Burçin’e yaşamlarında mutluluklar diliyorum.

Yaz geldi Manisa’nın müthiş sıcakları başladı. Normale dönmemizin son yasaklarının uygulandığı Çarşamba akşamı Büyük Saruhan Otelinin havuz başındaki nikah törenine beni küçük oğlum Gökhan bıraktı. Otel Müdürü Cihan hemen ilgilendi. Ahmet Ünsal ile nikah törenine gelenleri izliyoruz. Organize Sanayi Bölgesinde Teleset’in sahibi dostumuz Murat Çam ile karşılaştık. Sonra Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek, Genel Müdür Funda Karaboran, cam sanayinde dev atılımlar yapan Semih Vardarer ailesinin mutlu gününe tanıklık etmek için gelmişlerdi. Ben nikahı kıyacak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda hanımla otelin havuz başına birlikte yürüdük. Semih ve eşi Esin Vardarer dünürleri Dündar ve eşi Hülya Başkaya karşıladılar. Başkan Ergün ile Semih yılların dostu. Uzun süre aynı apartmanda birlikte oldular. Ben de rahmetli Dilaver abimin oğlu Semih’i futbolculuk yıllarından tanırım. Vestel Manisaspor yönetiminde Başkan Cengiz Ergün ile Semih Vardarer ayrılmaz ikiliydi. Havuz başında davetli toplulukları arasında gezmeye başladım. Vestel Manisaspor başkanlığı yapan Kenan Yaralı ile karşılaştım. Mustafa Özer, Renan Çapra’yı, Kaptan Bülent’i, Cengiz İbret’i ve Nihat Akyol’u gördüm. Nihat abi ile dostluğumuz Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptığı yıllara dayanır. İş insanı Bülent Ünal’ı da yıllar sonra gördüm. Sağ olsun kibar ve zarif iş insanı Renan Çapra birlikte fotoğrafımızı çekti.

NİKAHI BAŞKAN ERGÜN KIYDI

Pandemi süresinin son günündeki mutlu günde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Burçin ile Dilaver’in nikahlarını kıydı. Şahitler Özge Tunca ve Orçun Başkaya’ydı. Başkan Cengiz Ergün, genç çifte yeni yaşamlarının güzel geçmesinin sırlarını veren bir konuşma yaptı. Yeni yaşamlarının huzur içinde geçmesini, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Ergün, Sait Türek ve Murat Çam ile bol bol sohbet etti. Semih ve eşi Esin Vardarer de onlara eşlik etti. Kokteyl menüsü de güzeldi. Cihan’ın Saruhan Otel Müdürlüğünü yıllardır başarı ile yaptığına tanık biriyim. Manisa’yı avucunun içi gibi bilir. Servis hızlı bir şekilde bütün davetli masalarına yapıldığına tanık olduk. Ahmet Ünsal ile birlikte atıştırmalık ürünleri afiyetle yedik. Birlikte Saruhan Otelden ayrıldık ve dünden itibaren kontrolsüz normal yaşama biçimine dönmenin keyfini yaşama planlarını önümüzdeki günlerde yapacağım. Tatile çıkmayı planlıyorum. Ne kadar başarılı olacağımı zaman gösterecek. Hoş geldin normal hayat diyelim ve kontrolü elden bırakmayarak güzel günlerin tadını çıkarmaya çalışalım. Manisa’nın kavurucu sıcakları çekilecek gibi değil.