Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Salihli’deki inceleme gezisini ve orada yaptığı çalışmaları önceki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Salihli’nin ardından dur durak bilmeden Başkan Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Toplantısı’nı yaptıktan sonra soluğu bu kez Kula’da aldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula’da çok güzel bir şekilde karşılandı. Gökçeören Mahallesi’nden başlattığı geziyi Emre, Saraçlar ve Ayvatlar mahalleleriyle sürdüren Başkan Ergün’e gösterilen ilgi, hayli sıcaktı. İsmi bende kalsın ama Saraçlar’da Başkan Ergün’e söylenen “Bu mahalleden senden başkasına oy çıkmaz” diyen mahallenin önde gelen ismi, ziyaretleri adeta özetliyor gibiydi. 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte ilçeyi karış karış gezen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediyesine de nezaket ziyaretinde bulundu. Tüm çalışanların elini tek tek sıktı. Bir süre Hüseyin Tosun ile birlikte ilçeye yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Buradan Jeopark Kula Belediyespor-Fenerbahçe Voleybol Efeler Ligi müsabakasına geçildi. Ben Kula’ya Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikar Gürcan ve Rıdvan Uysal ile birlikte gittim. AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık’la beraber olduk.Başkan Cengiz Ergün ile mübasakayı beraber izledik. 

Fenerbahçe, Kula voleybol takımını 3-0 yendi. Kula’nın takımını beğendim. Ligde kalmayı da garantilemişler. Müsabaka sonrası Başkan Ergün’e veda ederek AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık’ın bizim için hazırladığı güveç partisine katıldım. Zülfikar Gürcan, Rıdvan Uysal ile bol bol Hüseyin Tanrıverdi’nin kulaklarını çınlattık. 

Başkan Ergün’ün Kula Spor Salonu’na girmesiyle birlikte salonu dolduran yüzlerce taraftar bir anda “Büyük Başkan” tezahüratlarıyla salonu inletti. 

Cengiz Ergün, Manisa’da taraflı tarafsız her kesimin sevdiği bir isim. Kula’da da bunu net bir şekilde gördük. Siyasi arena ısınırken Başkan Ergün’e gösterilen bu ilgi, Başkanımızın da yüzünü güldürüyor. Bize de Sayın Başkanımıza kolaylıklar dilemek kalıyor.