GÖKHAN AYTAÇ
TFF 1.Lig'de 14 puan ile ateş hattında yer alan Manisaspor 27 yaşında ki Kolombiyalı forvet Diego Fernando Calderón Caicedo'yu denemeye aldı. Manisaspor ile deneme antrenmanına çıkan Kolombiyalı forvetle ilgili transferin Sait Karafırtınaları'ın vereceği rapor doğrultusunda sonuçlanacağı öğrenildi.
Meksika 2.Lig takımlarından Alebrijes de Oaxaca takımının Kolombiyalı forveti Diego Fernando Calderón Caicedo'yu denemeye alan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Sait Karafırtına'nın bu oyuncu ile ilgili olumlu rapor verirse önümüzde ki günlerde resmi imzaların atılması bekleniyor.
Meksika 2.Lig takımlarından Alebrijes de Oaxaca takımında bu sezon 4 lig maçına çıkan 1.81 boyundaki Kolombiyalı forvet gol atma başarısı gösteremedi. Ayrıca Kolombiyalı forvet geçen sezon Meksika 2.Liginde 7 gol attı.



BİLLAL SEBAİHİ ANTRENMANA KATILDI
Portekiz 1. Ligi temsilcisi Estoril'den hücuma dönük orta saha oyuncusu Billal Sebaihi'yle geçen hafta anlaşan Manisaspor Fas asıllı Fransız oyuncusuna kavuştu. Portekiz'e gidip kişisel eşyalarını toplayan Billal Sebaihi bugün Manisa'ya gelerek Siyah-Beyazlıların antrenmanına katıldı.

KONDE İLE RESMEN YOLLAR AYRILDI
Öte yandan Manisaspor Malili golcü Moustapha Konde ile resmen yollar ayrıldı. Sezon başı büyük umutlar ile transfer edilen Konde yanlış tedavi sonucu haftalarca sakat kalmış ve daha sonra form tutamamıştı. Manisaspor yönetimi 17 BİN EURO( Yaklaşık 68 BİN TL) ödeyerek Konde'nin sözleşmesini fesh ettiği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim