Manisa Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerini inceledi.
Karameşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde İl Müdür vekili Hatun Sarıkaya Yipek ve Şube müdürleri tarafından karşılandı.
Sarıkaya'dan müdürlüğün yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi alan Vali Yardımcısı Karameşe hizmetlerin devamı için destek vereceklerini ifade etti.
Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 75. Yıl gençlik merkezini ziyaret eden Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe gönüllü gençlerle bir araya geldi. Kursiyerlerle ve eğitmenlerle görüşen Vali Yardımcısı gençlerden taleplerini sordu.
İl Müdür vekili Hatun Sarıkaya Yipek müdürlük bünyesinde yapılan turnuvalardan ve ülke genelindeki müsabakalardan derece ile dönen sporcularla ilgili vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe'ye brifing verdi. Badminton müsabakalarını izleyip, judo, futbol sahasındaki çocuklarla görüşen Karameşe daha sonra Kapalı Yüzme Havuzu tesislerini gezdi. Çocuklara spor ve eğitimi bir arada yürütmeleri tavsiyesinde bulanan Karameşe, ‘Hem spor yapıp hem de eğitimlerini sürdüren gençlerimizin daha başarılı olduğu gerçeği var. Biz de çocuklarımızı buna teşvik ediyoruz' dedi.
Editör: TE Bilişim