Manisaspor, attığı kritik goller ile takımına can suyu veren Erman Bulucu ile sözleşme uzatmak istiyor. Siyah-Beyazlı yönetimin iç transferde ilk hedefinin Erman Bulucu olduğu öğrenildi.


Manisaspor’da ortaya koyduğu başarılı futbolun yanı sıra attığı kritik gollerle de ön plana çıkan Erman Bulucu, lig bitiminde Manisaspor yönetiminin masaya oturacağı ilk isimlerden biri olacak. Son olarak Balıkesir maçında belki de Manisaspor’u ligde tutan golü atan 27 yaşında ki başarılı defans oyuncusu önümüzdeki sezonda takımın defansta en büyük kozlarından biri olacak.
TFF 1. Lig’de Ege derbisinde Balıkesirspor’u 2-1 yenerek hayati bir galibiyet alan Manisaspor’a Erman Bulucu ilaç gibi geldi. Zorlu deplasman da önce Perovic’in golüyle öne geçen Manisaspor, 83. dakikada Bal- Kes’li Abdülkadir’in golüyle yine ateşe düşmüştü.. Ancak bu golün iki dakika sonrası savunmadan ileri çıkan Erman Bulucu, attığı golle takımına çok kritik bir 3 puan kazandırmayı başarmıştı. Erman Bulucu, defansta görev yapmasına rağmen bu sezon Tarzan’a attığı 3 golle kritik 5 puan kazandırdı. Erman, Bal-Kes maçından önce Altınordu (1-1) ve Elazığ (2-2) maçlarında 1’er gol kaydederek siyah beyazlı ekibe 2 puan daha kazandırmıştı.
YENİ SEZONDA DA KALICI
Bu arada Manisaspor yönetimi lig bitiminde Erman Bulucu ile yeniden masaya oturacağı ve yeni sezonda da takımda kalmasını isteyeceği öğrenildi. Manisaspor forması altında ortaya koyduğu başarılı mücadelenin yanı sıra efendi kişiliğiyle de ön plana çıkan başarılı defans oyuncusu da önümüzdeki sezonda futbol yaşamına Siyah Beyazlı forma altında devam etmek istediğini söyledi.
ÖNCELİK MANİSASPOR
Öte yandan Erman Bulucu’ya menajerler vasıtası ile TFF 1:lig2den 4 kulübün talip olduğu ama futbolcunun ilk tercihinin Manisaspor olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim