Manisaspor 'da sezon başı Sivasspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Emre Öztürk ile yollar ayrılıyor. 24 yaşındaki sol bek Bandırmaspor maçı öncesi teknik direktör Sait Karafırtınalar ile tartıştığı ve bu olay sonrası yolların ayrılacağı öğrenildi.
KADRODA OLMADIĞINI DUYUNCA
Manisaspor ‘da Bandırmaspor maçı öncesinde 18'de olmadığını öğrenince isyan eden Emre Öztürk kadro dışı bırakıldı. Emre'yle yollar ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyor.
AGRESİF TAVIRLARI İLE DİKKAT ÇEKİYORDU
Öte yandan Emre Öztürk sezon boyu sergilediği agresif tavırlar ile dikkat çekiyordu. Bir antrenman sonrası basın mensubu ile tartışan hatta tehdit eden Emre Öztürk'ün bu yanlış davranışı kulüp tarafından cezasız kalmıştı.

FOTOĞRAFTA BİR MERGEN KALDI
Emre Öztürk ile yollarının ayrılması ile Manisaspor sezon başı düzenlediği transfer tanıtım toplantısı imza atan isimlerden hiç biri sezon sonunu görememiş oldu. Manisaspor başkanı Abdullah Mergen ile birlikte poz veren Eneramo, Baio, Gökcan Kaya, Sangare ile daha öne yollar ayrılmıştı. Emre Öztürk kador dışı kalması ile de fotoğrafta olan tüm oyuncular siyah-beyazlı camiada sezon sonunu görememiş oldu.
Editör: TE Bilişim