Spor Toto Süper Lig'de 1-0 yenik duruma düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak Gaziantepspor'u 2-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor hem 105 gün sonra deplasmanda galip gelmenin hem de bu sezon ilk kez 2'de 2 yapmanın sevincini yaşarken teknik direktör Tolunay Kafkas camiaya umutlu mesajlar verdi. Göreve geldikten sonra oturmuş bir oyun anlayışını değiştirmeye çalıştığını hatırlatan Kafkas, "Ben daha farklı bir futbol oynatıyorum. Dolayısıyla şu anda bir geçiş sürecindeyiz. Ancak takım bana, ben takıma alışıyoruz. Son 3-4 haftadır önemli bir çıkış yakaladık. Biraz sabırla her şey çok daha iyi olacak" dedi.
Gaziantepspor maçı öncesi zeminin bozuk olduğunu dikkate alarak sonucu duran topların belirleyeceğini söylediğini hatırlatan Kafkas, şöyle devam etti:
"Nitekim dediğim çıktı. Oyunun geneline bakıldığında galibiyeti hak eden takım bizdik. Çok pozisyona girdik, buna karşılık rakibe pozisyon vermedik. Bu galibiyet bizi ciddi ölçüde rahatlattı. İlk yarı sonuna kadar Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor'la sahamızda, Aytemiz Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor'la deplasmanda oynayacağımız 4 kritik maç var. Hedefimiz ilk yarıyı orta sıralarda bitirmek." Tolunay Kafkas, devre arasında kadroya üç takviye yapmak istediklerini sözlerine ekledi.
ÖZER HURMACI İLKİ BAŞARDI
Gaziantep deplasmanında maç 0-0 devam ederken bir penaltı kaçıran ancak daha sonra attığı golle takımını ateşleyip galibiyetin kapısına açan Özer Hurmacı, bu sezon Akhisar Belediyespor adına gol kaydeden ilk yerli futbolcu oldu. Sezon başı hazırlık kampına katılmadığını ve fizik açıdan yeni yeni toparlandığını hatırlatan Özer, "Penaltıyı kaçırmama rağmen maçı çevirecek golü atacağımı hissediyordum. Ben beraberliği sağladıktan sonra Muğdat da galibiyeti getiren golü attı. Akhisar Belediyespor'un ligde bulunduğu yerle oyuncu kalitesi doğru orantılı değil. Üst sıralara tırmanacağımıza inanıyorum" dedi. Özer Hurmacı, Gaziantepsporlu Musa'nın çok güzel bir gol attığını da sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim