Kula Atatürk anıtı önünde toplanan yüzlerce öğrenci ve öğretmen adına Kula İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Burak Çınar tarafından basın açıklaması okundu. İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Burak Çınar yaptığı basın açıklamasında, "Vatan hainliğinin her türlüsü ülkemiz için bir tehdit unsurudur. Ülkemizin her bölgesinde yapılan bu hainliklere karşı ülke olarak mücadelemizi sonsuza kadar sürdüreceğiz. Ülkemizin birliğini bütünlüğünü ve huzurunu bozmaya çalışan bu hainler asla emellerine ulaşamayacaklar ve hiç bir devletin ve hiçbir hainin gücü birliğimizi beraberliğimizi bozmaya yetmeyecektir. Ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli bir oyun oynanıyor. Bu tuzağa düşmemek, birliğimizi korumak üzere teröre karşı tek ses, tek yürek olduk. Bize diz çöktürmek, bizi teslim almak isteyenlere teröre karşı hep birlikte dimdik bir adım geriye gitmeden, eskisinden daha güçlü duruyoruz" dedi.
Basın açıklamasının ardından öğrenciler slogan atarak şehir turu yaptı. Şehir turunun sonrasında öğrenciler ve öğretmenler İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına gelerek İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu'na baş sağlığı dilediler.
Grup daha sonra Kula şehitliğini de ziyaret etti. Şehitlik ziyaretinde Yunus Emre Anadolu Lisesi Din kültürü Öğretmeni Bekir Güçlü'nün okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası dua edilerek program son buldu.
Editör: TE Bilişim