Manisaspor'un sezon başı Diables Noirs takımından kadrosuna kattığı Constantin Christ Olsen Bakaki, Manisaspor 'la gemileri yakıyor. Manisaspor'un Kuşadası kampına katılmayan Bakaki'nin oturma iznin uzatılmaması futbolcuyu hayrete düşürdü. Genç oyuncunun oturma izninin dolmasına rağmen Manisaspor kulübü tarafından hiçbir işlem yapılmaması Bakaki'ye zor anlar yaşattığı ve oyuncu bu durumu öğrendikten sonra gerekli işlemleri menajeri aracılığı ile kendisinin gerçekleştireceği öğrenildi. Yaşadığı duruma şaşıp kalan Bakaki'nin yakın çevresine "Afrika'da bile böyle amatörce yönetilen bir kulüp yok" dediği iddia edildi.
"PARAMI ALAMIYORUM BİR DE BU REZALETLERİ YAŞIYORUM"
Oturma izninin uzatılmaması ile ilgili yaşadıklarına çok sinirlenen Bakaki menajerine "Benim burada top oynamam artık imkansız. Gerekirse alacaklarımdan vazgeçeceğim" dediği öğrenildi. Antrenmanlara kendi isteği ile çımama kararı aldığı öğrenilen Bakaki'nin; "Sözleşmem gereği aylık 2.500 EURO para almam lazım. Bu parayı en az 2 ay gecikmeli ve eksik alıyorum Her ay 500 EURO kesik atıyor başkan. Sonra hakkımı arayınca bana tehdit vari konuşmalar yapıyor. Ben burada yaşadıklarımı hiçbir kulüpte yaşamadım, yaşamamda herhalde" diyerek geldiği günden beri yaşadığı zorlukları anlattı.
OYNADIKÇA DEĞERLENDİRDİ
20 yaşındaki Constantin Christ Olsen Bakaki Manisaspor'da süre aldıkça kendi değerini arttırdı. Süratli oyun stili ile rakip savunmalara tehdit yaratan Bakaki bu sezon Manisaspor forması altında 10 lig maçına çıkıp 1 gol 1 asist yapma başarısı gösterdi.
BELÇİKA VE FRANSA'DAN TALİPLERİ VAR
20 yaşında ki Kongolu oyuncu Constantin Christ Olsen Bakaki'nin Manisaspor ile ipleri koparmasının ardından Fransa ve ya Belçika'da gelen bir çok teklifi değerlendirip kendisi için en uygun takıma transfer olacağı iddia edildi.
MÜSLÜMAN OLDU BİLAL İSMİNİ ALDI
Öte yandan Constantin Christ Olsen Bakaki sezon başı Müslüman olmuştu. Manisa İl müftüsü Sinan Cihan'ın makamına gidip Müslüman olan Bakaki, Bilal ismini almıştı.
GÖKHAN AYTAÇ ÖZEL HABER



Editör: TE Bilişim