Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personeline yönelik düzenlenen eğitimde, stres ve çatışma yönetimi, kişisel ve kurumsal gelişim, halkla ilişkiler, etkili iletişim, ekip çalışması ve zaman yönetimi konuları üzerine duruldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalı vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla belediye personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda Oda ve Dernekler Kulesi BESOT Konferans Salonu'nda, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ personeline yönelik motivasyon eğitimi düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz'ın da takip ettiği eğitimin konuşmacılığını Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın yaptı.

"HİZMET KALİTESİ ARTACAKTIR"
Eğitim programının açılış konuşmasını yapan ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, amaçlarının personelin kişisel ve kurumsal gelişimine katkıda bulunmak ve iş hayatında profesyonel nitelikler kazandırmak olduğunu belirterek, "Celal Bayar Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek eğitimlerimizden ilkini personelimizi motive etmek, belediye-vatandaş ilişkilerinde onlara rehberlik edecek konularda bilgi ve danışmanlık sunmak için önceliği personel motivasyonu konusuna verdik. Amacımız personelimizin kişisel ve kurumsal gelişimine katkıda bulunmak ve iş hayatında profesyonel nitelikler kazandırmaktır. Celal Bayar Üniversitesinin değerli hocaları ihtiyacımız olan konularda verecekleri seminerler ile vatandaşımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesini arttırmaya vesile olacaklarına inanıyorum" dedi.

"ETKİLİ HİZMET İÇİN ÇALIŞKAN VE ÖZVERİLİ OLMALIYIZ"
Şaşmaz'ın ardından söz alan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ise, Manisalılara en güzel hizmetler vermek için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Etkili hizmet için çalışkan ve özverili olmak zorundayız. Manisalıların bizden beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak için çalışmalıyız. Eğitimlerimiz yeni bir aşamaya erişmiştir. Celal Bayar Üniversitesinin değerli hocalarının personelimizin eğitimlerinde çok ciddi katkı sunacaklarını umuyoruz" ifadelerinde bulundu.
Açılış konuşmalarının ardında söz alan Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın, personel motivasyonu ana başlığı altında stres ve çatışma yönetimi, kişisel ve kurumsal gelişim, halkla ilişkiler, etkili iletişim, ekip çalışması ve zaman yönetimi konularında seminer verdi.
Yaklaşık 250 personelin katıldığı programın ardından düzenlenen eğitimin önemine değinen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de nitelikli Büyükşehir Belediye personelinin Manisalılara yönelik belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirmede en önemli dayanakları olduğunu belirterek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak büyük işlere imza atmak için büyük düşünüyoruz. Personelimizi de eğitimlerimizle büyük düşünen insanlar olarak yetiştiriyor ve nitelikler kazandırıyoruz. Hizmet içi eğitimlerin kalitesini arttırmak için üniversite hocalarımızdan yararlanıyoruz. Belediye personelimizin çoğunluğu yükseköğrenim almış eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Nitelikli personelimiz Manisa'nın 17 ilçesinde yaşayan hemşerilerimize yönelik belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirmede en önemli dayanağımızdır" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim