Olay Yunusemre İlçesi Kuyualan mahallesi 3413 sokak üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Apartman dairesinin 2. Katında bulunan bir eve hırsızlık için giren 3 kadından 1’i suçüstü yakalandı.
Ev sahibi eve gelmesiyle apartman kapısı önünde bekleyen bir kadın gördü. Ev sahibinin kapıda bekleyen kadına ne için buradasınız sorusunun ardından kapıda nöbet tutan kadın hırsız “Ayşe teyzeyi arıyoruz” cevabını verdi.
Ev sahibi öyle birisi yok demesinin ardından evinin kapısını açmak istedi. Evin içinde hırsızlar tarafından kapının tutulduğunu gören ev sahibi hemen apartman dairesinin kapısını kilitlemek için hızla aşağıya indi.
Bunu fırsat bilen kadın hırsızlar evden çıkarak kaçmak istediler.
Ev sahibi hırsızlardan birini tutarak olay yerine gelen polislere teslim etti.
Gözaltına alınan kadın hırsız Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Öte yandan yakalanan kadın hırsızın Salihli nüfusuna kayıtlı olduğu ve çok sayıda hırsızlıktan dosyası olduğu öğrenildi.
Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği Hırsızlık Büro Ekipleri diğer kaçan kadın hırsızlar için arama yakalama çalışması başlattı.
HABER:SERKAN ÖZCAN
Editör: TE Bilişim