Akbank müşterileri sosyal medyada hesaplarından izinsiz para çekildiğini iddia ediyor. Özellikle yatırım hesabı olan müşteriler, durumu paylaşarak mağduriyetlerini dile getiriyor. Konu hızla viral hale geldi ve çok sayıda kişi mağdur olduğunu belirtiyor.

Olay gündemde büyük yankı uyandırırken, Akbank'tan konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Bu konu kısa sürede sosyal medyada viral oldu ve çok sayıda kişi mağdur olduğunu belirtti. Bankaya ulaşmaya çalışan vatandaşlar henüz net bir açıklama almadıklarını söylüyor.

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Akbank'ta Temmuz 2021 yılında da sistem arızası yaşanmış, müşteriler 2 gün boyunca hesaplarına erişememişti.

2022 YILINDA TAKSİTLER 2 KEZ ÇEKİLMİŞTİ

Akbank kredi kartı kullanıcılarının yine 2022 yılında da kartlarından taksitler iki kez çekilmiş sosyal medyada yankılanmıştı, bankanın yaptığı açıklamada ise, 'teknik arızanın' giderilmeye çalışıldığı açıklanmıştı.

GÜNCELLEME: SORUN ÇÖZÜLDÜ

AK Yaturım tarafından yapılan açıklamada sorunun çözülerek müşterilere bilgilendirme yapıldığı bildirildi. İşte o açıklama...

"Kamuoyu Açıklaması

07.05.2024 tarihinde sınırlı sayıda müşterimizin Ak Yatırım hesaplarında gerçekleşen bakiye sorunu tespit edilmiş ve aynı gün içerisinde düzeltme yapılarak ilgili müşterilerimize bilgi verilmiştir.

Gözler 23 Mayıs’ta açıklanacak karara çevrildi! Gözler 23 Mayıs’ta açıklanacak karara çevrildi!

Kamuoyunun bilgisine sunarız.  

Saygılarımızla,  

Ak Yatırım"

Kaynak: Haber Merkezi