Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Manisalılar Büyükşehir Belediyespor'dan iddialarına cevap verdi.
İŞTE MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'UN PAYLAŞIMI;
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak yeni bir yönetim oluşumu sonrasında kulüpte görev yapan bazı personellerle yolların ayrılması bir takım medya ve sosyal medyada amacını aşan ve gerçekle bağdaşmayan yorumlara sebep olmuştur. Kulübümüz kısa süre önce yaptığı genel kurulla yeni bir yönetim göreve gelmiş ve gelecek sezon için yeni bir planlamayla yola çıkmaya karar vermiştir. Bu düşüncelerimiz doğrultusunda kulübümüze daha önce hizmet eden yöneticilerimize, antrenörlerimize ve personelimize hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Kamuoyunda adı geçen personellimizle gelecek yıl çalışmama kararı yönetim kurulumuzun almış olduğu bir karardır. Teknik Direktörümüz Levent Devrim’in ağzından çıktığı iddia edilen “Tesiste Manisa’lı görmek istemiyorum” ifadesini kesinlikle kullanmamıştır. Bu tür asılsız dedikodularla kulübümüzü yıpratan art niyetli ve maksatlı kesimlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.
Kulübümüz bugüne kadar Manisa’nın evlatlarına her zaman kapılarını sonuna kadar açmış, bundan sonra da alınacak olan personelinde Manisa’lı olmasına özen gösterilecektir. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü her zaman olduğu gibi bundan sonra da Manisa’nın evlatlarına 14 branşta maddi ve manevi desteğini sürdürecek hem antrenör hem de sporcuları Türk Spor’una armağan etmeye devam edecektir.
Saygılarımızla Manisa BBSK
Yönetim

Editör: TE Bilişim