Şehzadeler Belediyesi bu yıl da dolu dolu Ramazan Geceleri programına devam edecek. Taş Fabrika’da düzenlenen kahvaltılı basın toplantısıyla açıklanan programla ilgili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, programın taslağıyla ilgili bilgi aktardı. Kahvaltı programına Başkan Çelik’in yanı sıra Bosna Hersek Belediye Başkanı Huso Sosıc, Şehzadeler Belediyesi Başkan yardımcıları, Şehzadeler Belediyesi meclis üyeleri, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve çeşitli STK temsilcileri katıldı.
Başkan Çelik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını karşılamanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Bu yıllarda ve bundan önceki yıllarda olduğu gibi ramazan ayının ruhunu Şehzadeler’de dolu dolu yaşamak için bir program hazırladık. Programlar çerçevesinde bugüne kadar 60 bin hemşehrimizle bir huzur iklimini paylaştık. Bu yılda 15 bin vatandaşımızla iftar sofralarımızda Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacağız. Ayrıca Şehzadeler’in farklı mahallelerinde kuracağımız sofralarla da 12 bin yani ramazan ayı boyunca 30 bin vatandaşımızla buluşmayı hedefliyoruz. Cumhuriyet meydanında her gün iftardan sonra teraviye kadar çocuklarımıza yönelik etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Ramazan ayı boyunca her gün bir camimizde soğuk limonata ikramımız olacaktır. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde hazırladığımız programların kaba taslağı bunlardır.
Başkan Çelik, Ömer Faruk Altunağa, Orhan Çakmak, Mustafa Demirci, Agah Terzi, Kahraman Tazeoğlu gibi önemli isimlerin de katılacağını belirtti.
HUSO SOSIC:”DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM"
Bosna Hersek Belediye Başkanı Huso Sosıc Şehzadeler Belediyesi’ne teşekkür ederek şöyle konuştu, "Özellikle burada bulunduğum için mutluyum. Biz hem ülke olarak küçük bir ülkeyiz. Hem de şehrimiz olarak küçük bir ülkeyiz. Şehzadeler Belediyesi’nin bizlere yaptığı yatırımlardan ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu gelecek ramazan mübarek ayının hayırlı olmasını diliyorum."
Editör: TE Bilişim