Edinilen bilgiye göre Manisa'nın Turgutlu İlçesinde çok sayıda kişinin Bonzai tabir edilen uyuşturucu maddenin kullanıldığı ve zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı bilgisi Manisa Narko timlerini harekete geçirdi.
ZEHİR TACİRLERİ 4 AY TAKİP EDİLDİLER
Manisa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen istihbarı çalışmalar neticesinde Turgutlu İlçesinde tespit edilen adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi. Yapılan baskınlarda, E.T. C.T. M.C. S.S.O.F. O.C H.O M.K B.T T.C ve E.K saklandıkları evlerde gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 11 kişi Turgutlu adliyesinde çıkarıldığı mahkemece 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 şahıs ise adli kontrol alarak mahkemece serbest bırakıldı.
Manisa Emniyet Müdürlüğü Narkotim Ekipleri mahkemece tutuklanan zanlıları yüksek güvenlik önlemleri alarak Manisa Devlet Hastanesinde alınan sağlık raporlarının ardından Manisa E tipi cezaevine teslim etti.
Öte yandan polis yetkililer 'den alınan bilgiye göre zehir tacirlerinin üzerlerinde çok miktarda bonzai ele geçirildiği, ve bu şahıslar yakalanmasalardı 1200 kişi zehirleyecekleri alınan bilgiler arasında yer aldı.

HABER: SERKAN ÖZCAN
Editör: TE Bilişim