MANİSA Büyükşehir Belediyesi, büyükşehir belediyeleri arasında öncü olmayı sürdürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen elektronik kart sistemi ile ilgili bilgi almak için Manisa'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği uygulamalar ile diğer Büyükşehir Belediyelerine örnek oluyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve kısa sürede Manisalılar tarafından benimsenen elektronik kart sistemiyle ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi bilgi aldı. Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, makamında gerçekleşen ziyarette eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanı Özgür Dayı'yı ağırladı.
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardıklarının altını çizen Mümin Deniz, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün liderliğinde Büyükşehir Belediyeleri arasında örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz ve kısa süre içerisinde başarı sağladığımız Elektronik Kart Sistemi ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi bilgi almak için bizimle irtibata geçti. Sayın Özgür Dayı da kentimize gelerek yaptığımız çalışmaları hem yerinde inceledi hem de hazırladığımız sunumla görüş alışverişinde bulunduk. Kısa sürede onlar da Elektronik Kart Sistemi'ne geçmeye hazırlandıkları için bizler de yardımcı olduk" dedi.
Editör: TE Bilişim