Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk ettiği Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup ederek TFF 1. Ligi’nde tutunmayı başaran Manisaspor’da ara transfer döneminde takıma kazandırılan İsmail Haktan Odabaşı, ortaya koyduğu performansla takımının ligde kalmasında önemli rol oynadı.
Manisaspor’da bu yıl TFF 1. Ligi’nde kalınmasının sevinci yaşanıyor. Önceki gün Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk ettiği Şanlıurfaspor’u İsmail Haktan Odabaşı ve Slavko Perovic’in attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başaran Manisaspor’da tüm futbolcuların takımlarının ligde kalmasında önemli bir payı oldu, ancak bu futbolcular arasında öyle bir isim var ki bu isim devre arasında geldiği Manisaspor’a adeta hayat veren İsmail Haktan Odabaşı oldu.
EN VERİMLİ TRANSFER
Ligin ilk yarısında aldığı kötü sonuçların ardından küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Manisaspor’da Başkan Abdullah Mergen’in ara transfer döneminde yaptığı akılcı hamleler Siyah Beyazlı ekibi ligin dibinden kurtardı. Başkan Abdullah Mergen’in ara transfer döneminde Denizlispor’dan renklerine bağladığı İsmail Haktan Odabaşı, kısa sürede takıma uyum sağlayarak önemli katkı verdi.
TOPLAM 7 KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI
Attığı goller ve yaptığı asistlerle Manisaspor’a adeta hayat veren İsmail Haktan Odabaşı, devre arasında geldiği Manisaspor’da rakip ağlara toplam 7 gol bıraktı. Bir çok maçta ortaya koyduğu performansla alkışlanan İsmail Haktan Odabaşı, Eskişehirspor maçında 2, Bandırmaspor maçında 3, Mersin İdman Yurdu ve son oynanan Şanlıurfaspor maçlarında 1’er gol atarak rakip kalecilerin korkulu rüyası oldu.
GELECEK SEZONDA MANİSASPOR
Siyah Beyazlı ekipte Başkan Abdullah Mergen, ara transfer döneminde Denizlispor’dan renklerine bağladığı İsmail Haktan Odabaşı ile 2019 yılına kadar sözleşme imzaladı. Siyah Beyazlı ekipte önümüzdeki sezon verilecek olan şampiyonluk hedefinde ise bu sezon Manisaspor’a hayat veren İsmail Haktan Odabaşın’a büyük iş düşecek.
Editör: TE Bilişim