Açılış töreninde konuşan Valisi Mustafa Hakan Güvençer, MOSB tarafından yapılan otelin başarılı bir proje olduğunu söyledi.
Otelin yatırımcılara büyük kolaylıklar imkanı verdiğini belirten Vali Güvençer, "Otel sadece Organize Sanayi Bölgesi'nin değil Manisa'nın büyük bir ihtiyacını gidermiş oldu. Otelin mimari yapısı da çok başarılı. Emeği geçenleri tebrik ederim." dedi.
MOSB Yönetim Kurulu Başkanı Türek ise, 50 bin çalışana ulaşan sanayi bölgesinde mevcut yerli ve yabancı sanayicilerin önemli bir sosyal ihtiyacını karşılamak için oteli yaptıklarını ifade etti.
Yapılan yatırımın MOSB'nin mevcut marka değerini yükselteceğini belirten Türek, şöyle konuştu:
"Hedefimiz, sanayicimizin iş stresine keyifle mola vereceği bir tesiste yüzde yüz memnuniyet sağlamak. Bize göre OSB'ler sadece altyapı ve üstyapı hizmetlerinin verildiği, sanayi odaklı bir üretim merkezi değil, aynı zamanda insan odaklı bir yaşam merkezi de olmalıdır. Bölgemiz ülkemizin en köklü yapı taşlarından biri olarak 50 yıldır faaliyetini yükselen değerleri ile beraber sürdürüyor. 24 saat aralıksız üretimin devam ettiği Organize Sanayi Bölgemizde 50 binin üzerinde çalışan, 40'ı yabancı sermayeli olmak üzere 185'in üzerinde faal tesisimiz var."
Açılışa, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan ve AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve iş adamları katıldı.
Editör: TE Bilişim