AK Parti Manisa İl Başkanlığı iftar programı düzenledi. Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programında oruç açmayı bekleyen partililere tasavvuf musikisi dinletildi. Dualar eşliğinde oruçların açılmasının ardından konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, geçtiğimiz günlerde helikopter kazası sonucu şehit olan 13 askeri rahmetle anarak, terörle mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceğini söyledi. Başkan Mersinli Fethullahçı Terör Örgütü'yle yürütülen mücadeleyi de hatırlatarak, "Bu 249 şehidimize yol açan hainleri inşallah hakkından geleceğiz. Kesinlikle merhamet etmek yok. Ama adalet duygusunu da elden bırakmayacağız. Bununda karınca kararınca adalet mekanizmalarına müdahil olmadan sadece bildiklerimizle, gördüklerimizle biz de artık bu davalara Manisa'da da taraf olmak zorundayız. Bu davalarda aileler varsa onlara da destek olmak zorundayız" dedi.
Başkan Mersinli'nin ardından konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, özellikle İslam coğrafyasındaki savaşların en yakın zamanda durması temennilerinde bulunarak, "Bugün bir kardeşimizi toprağa emanet ettik, Peygamberimize komşu ettik. Diğer tüm şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.
AK Parti Manisa İl Başkanlığının iftar programına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Recai Berber, İsmail Bilen, Selçuk Özdağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, eski dönem milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, çok sayıda partili ve sivil toplum kuruluşu katıldı.

Editör: TE Bilişim