Komşusu tarafından Ekim 2016'da öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın annesi ve ablasını bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan babaya ilişkin soruşturma sürüyor.
Olayın meydana geldiği Fatih Mahallesi Cihangir Sokak'ta oturan Kupal ailesinin komşusu Ayhan Kayacık, dün sabah saatlerinde kavga seslerinin geldiğini, Ayşe Kupal'ın "yapma baba" dediğini, Suriye Kapal'ın da "dur vurma" diye bağırdığını duyduklarını belirtti.
Kayacık, cinayeti işleyen babanın, çok düşkün olduğu kızını her gün okula kendisinin götürdüğünü ifade etti.
Minik Ayşe'nin eğitim gördüğü Atatürk İlkokulunda da hüzün var.
Ayşe'nin sınıf arkadaşları yaşanan olaylara çok üzüldüklerini belirtirken öğretmeni Sezai Bedre ise çok başarılı olan öğrencisinin dün okula gelmediğini ve hasta olduğunu düşündüğünü ifade etti.
Öte yandan, Suriye Kupal ile kızı Ayşe Kupal'ın cenazelerinin, İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Alaşehir ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Cinayetleri işledikten sonra intihar girişiminde bulunan baba Bilal Kupal'ın tedavisinin ise Alaşehir Devlet Hastanesinde sürdüğü belirtildi.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, komşusu tarafından öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası, karısını ve diğer kızını bıçakla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuştu.
KIZINI KOMŞUSU ÖLDÜRMÜŞTÜ
Alaşehir ilçesinde 14 Ekim 2016'da sokakta oynamaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'dan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmış ancak bir sonuç elde edilememişti.
Irmak Kupal'ı öldürdüğünü katıldığı televizyon programı sonrası itiraf eden zanlı Himmet Aktürk'ün ifadesi doğrultusunda Ilıca Mahallesi Sarıkız mevkisinde küçük kızın cesedi toprağa gömülü vaziyette bulunmuştu.

Editör: TE Bilişim