GÖKHAN AYTAÇ
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sivirispor maçında sinirler gerildi. Oldukça gergin geçen karşılaşmanın uzatma dakikalarında yumruklar konuştu. Yumruk yumruğa kavgadan kaleci Ömer Faruk Karaman ve Manisaspor'dan kiralık olarak Silivrispor'da oynayan Gökdeniz Varol kırmızı kart gördü. Bu pozisyon sonrası saha içi karıştı. İki takım teknik direktörleri ve yedek oyuncuları saha içine girip çıkan kavgayı ayırmaya çalıştılar.

HAKEM ÇILDIRTTI
Karşılaşmanın hakemi Murat Türkoğlu maç boyu verdiği kararlar ile Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik heyetini ve taraftarları çıldırttı. Rakip Silivrispor'un zaman geçirmesine engel olmayan Bayburt bölgesi hakemi Murat Türkoğlu maçın genelinde takdir haklarını Silivrispor'dan yana kullandı.

GERGİN BÜYÜKŞEHİR
Öte yandan Mansia Büyükşehir Belediyespor bu maçı da 11 kişi tamamlayamadı. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde 5 maça çıkan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmaların 3'ünde kırmızı kart gördü. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyespor son 6 haftada 4 kırmızı kart görerek ligin gergin takımı oldu.
Editör: TE Bilişim