Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 21'nci hafta mücadelesinde Çanakkale temsilcisi Yeşil Bayramiç ile karşılaştı. Rakibine tek set veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 3-1 kazandı. Bu sonucun ardından yeşil beyazlı temsilcimiz gruptaki puanını 51'e yükseltti ve 2'nci sıradaki yerini korudu.
Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor, 21'nci hafta müsabakasında Yeşil Bayramiç takımını konuk etti. Tarık Almış Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Daire Başkanları ve 500 civarında Manisalı voleybolsever izledi.
SULTANLARIN 18'NCİ GALİBİYETİ
Her hafta farklı sonuçların alındığı ve heyecanın hiç düşmediği Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda yine güzel bir karşılaşma oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor, play-off yolunda puan kaybı yaşamak istemezken, düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Yeşil Bayramiç de en azından 1 puanla dönmenin hesaplarını yaparak müsabakaya başladı. İlk sette Manisa Büyükşehir Belediyespor, rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. Yeşil beyazlı temsilcimiz 25-12 seti aldı ve 1-0 öne geçti. İkinci seti 19-25'lik skorla Yeşil Bayramiç önde bitirdi ve skoru eşitledi 1-1. Üçüncü sette, iki takım da iyi mücadele etti. Kazanma isteğini salona yansıtan Manisa Büyükşehir Belediyespor, seti 26-24 önde bitirdi ve skoru 2-1 yaptı. Dördüncü sette motivasyonunu yüksek tutan yeşil beyazlı temsilcimiz, 25-16'lık skorla karşılaşmasının sonucunu belirledi, 3-1. Bu sonucun ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor, gruptaki puanını 51'e yükseltti ve 2'nci sıradaki yerini korudu.
Salon: Tarık Almış Spor Salonu
Hakemler: Ali Kutluay, Derya Sağ
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Jessica, Tuğçe, Seden, Gülem, Gülbahar, Pelin, Katherina, Duygu, Pınar, Yasemin, Deniz, Betül
Baş Antrenör: Süleyman Bozkan
Yeşil Bayramiç: Aslı, Aclan, Yıldız Begüm, Nailla, Valeria, Büşra, Esra, Meryem, Nilay
Baş Antrenör: Yüksel Türk
Setler: 25-12, 19-25, 26-24, 25-16 (3-1)
Editör: TE Bilişim