AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, son dakika açıklamasına imza attı.

Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Twitter'dan yaptığı açıklamada, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Erdem'in istifasının istendiğini duyurdu.

"İÇ SAVAŞ ÇIKAR" DEMİŞTİ

AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Erdem yaptığı konuşmada, "Referandumda evet çıkmazsa Türkiye iç savaşa sürüklenir" açıklaması yapmıştı. Ozan Erdem'in açıkmaları bir çok kesim tarafından eleştirilmişti.

İL BAŞKANI MERSİNLİ'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Değerli basın mensupları, malumunuz olduğu üzere İl Başkan Yardımcımız Ozan Erdem'in Siyaset Bilimci sıfatıyla Soma'da yapmış olduğu konferanstaki konuşmalar partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır.

Gittiğimiz her yerde halk oylaması kampanyası içerisinde hayır diyenlerinde evet diyenlerinde olacağını belirterek, " Biz, toplumu geren söylemlerden uzak duracağız. Halk oylaması süreci boyunca da ılımlı bir propaganda yürüteceğiz. 16 Nisan'a az bir süre kaldı. Evet mi çıkacak, hayır mı çıkacak, bunu halkımız tayin edecek" ifadelerini kullanmıştık.

Dolayısıyla sayın Ozan Erdem'in talihsiz açıklaması teşkilatımızın ve partimizin görüşlerini yansıtmadığı gibi hepimizi de üzmüştür. Bu açıklaması nedeniyle sayın Ozan Erdem'in istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı
Editör: TE Bilişim