SALİHLİ Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gençlik Kolları üyeleri, Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalktıktan sonra yüksek gerilim hattına çarpıp düşen askeri helikopterde şehit olan 13 asker ve tüm şehitler anısına fidan dikti.
Salihli'de CHP'li gençler Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalktıktan sonra yüksek gerilim hattına çarpıp düşen askeri helikopterde şehit olan 13 asker ve tüm şehitler anısına fidan dikti. Mevlütlü Mahallesinde düzenlenen etkinlikte selvi fidanları toprakla buluştu. CHP Salihli Gençlik Kolları Başkanı Onur Ünlü, şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, "Bugün burada düzenlendiğimiz ağaç dikme etkinliği ile bu toprakları bize vatan yapan, gönderdeki bayrağımızı sonsuza kadar yaşatan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehitleri anmak ve anlamak noktasında bugün kü buluşmamız çok anlamlıdır. Çünkü onların yurt yaptığı bu toprakları bizlerde aldığımız emanetle bugün fidanları dikerek onların anısını yaşatarak daha güzel bir ülke yapacağız. Bu memleket bizim diyerek her zaman her yerde ne pahasına olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz. Bu fidanlar yetiştikçe ve yeşerdikçe umutlarımız daha taze kalacaktır” dedi.
Mevlütlü Mahallesi’ndeki fidan dikim etkinliğine CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cenk Erdöl, Manisa İl Başkanı Gülşah Durbay, partililer, gençlik kolları üyeleri ve mahalle halkı katıldı.
Editör: TE Bilişim