Futbol özlemim bugün son buluyor. Koronavirüslü günlerde eve tıkılıp kaldık. Söğütaltı kahvesi - ev arası mekik dokuyoruz. Hacı Aydın Besen, Çapala Mehmet ile gündemi değerlendiriyoruz. Vakit geçiyor geçmesine ama pekte keyfimiz yok. Bu durgun günlerde Süper Lig’in başlaması bana ilaç gibi gelecek. Bugün Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçı ile sezonun perdesi aralanıyor. Bu sene Fenerbahçe’nin performansını bir Galatasaraylı olarak çok merak ediyorum. Ali Koç’lu Fenerbahçe iki sezondur ligde istediğini bulamıyor. Bu sene tek hedef şampiyonluk. Nokta transferler yaptı Sarı-lacivertliler. Bu akşam heyecanlı bir şekilde televizyon karşısında olacağım. Bakalım Fenerbahçe sezona hızlı bir başlangıç mı yapacak yoksa geçen sezon bıraktığı yerden devam mı edecek?

Galatasaray’a gelecek olursam pek bir heyecanım yok bu sezon için. Yapılan transferler pek tatmin edici değil. Orta sahaya takviye şart. Fatih Terim gençlere şans vermek yerine ismi cismi bilinmeyen yabancıların peşinde koşuyor. Bana kalırsa bu sezon Fatih Terim Sezonu tamamlamadan Galatasaray’dan ayrılır. Durum bunu gösteriyor. Bakalım bu hafta Gaziantep karşısında ne yapacağız?  Maç öncesi ve sonrası değerli büyüğüm Sümer Oral ile değerlendirmeler muhakkak yaparız. Bu izlenimlerimi de haftaya sizlerle paylaşırım.

MANİSA FK SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR

Süper Lig bugün başlarken, alt liglerde haftaya sezona merhaba diyecekler. Manisa FK geçen sezon TFF 1.Lig’in kapısında döndü. Öğrendiğim kadarıyla o sene bu sene parolası ile sezona hazırlanıyorlar. Bana kalırsa sessiz ve derinden gidiyorlar. İnce eleyip sık dokuyorlar. Yeni Teknik heyet yeni yapılanma yeni heyecan inşallah takıma olumlu yansır. Ama rakipler dişli, Kocaelispor, Çorum FK zor rakipler. Geçen sezon gibi sezona hızlı başlanırsa bu sene gerisinin geleceğini düşünüyorum. Yolları açık olsun.

GEÇMİŞ OLSUN BÜLENT ARINÇ

Dün Koronavirüs tehlikesinin altını çizmiştim. Virüsü taşımaya devam ediyoruz. Dün öğlen oğlum Gökhan aradı. ‘Bülent Arınç koronavirüs olmuş’ dedi. Üzüldüm Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Arınç, “Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik.” ifadelerini kullandı. Kendisi duayen siyasetçilerin başında gelir. Benim de çok sevdiğim bir insandır. En kısa sürede bu virüsü yenip sağlığını kavuşmasını diliyorum. Geçmiş olsun Arınç ailesi.