GÖKHAN AYTAÇ
Denizlispor maçında attığı son dakika golü ile Manisaspor’a galibiyeti yaşatan Gökhan Sazdağı önemli açıklamalarda bulundu. Denizlispor maçını kazandıkları için çok mutlu olduğu ifade eden 22 yaşındaki futbolcu; “Son haftalarda Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor’u yenerek iki de iki yapmıştık. İyi bir çıkış yakalamıştık. Bu çıkışımızı sürdürmek adına Denizlispor engelini geçmek istiyorduk. Maça iyi başlamasak da golü bularak öne geçtik. Ama kısa sürede yediğimiz iki gol ile devreye yenik durumda girdik. İkinci yarı baskı yaptık golü bulduk. Hocamız beni sonradan oyuna dahil etti. Son dakikalarda kullanılan duran top sonrası ceza sahasında top önüme düştü ve sert bir vuruşla topu filelere yolladım. Galibiyet golünü atmak bana nasip oldu çok mutluyum. Ama gol atmaktan daha çok kazandığımız için mutluyum. Önemli olan takımın başarısı. Üçte üç yaptık ve ligde kalma yolunda çok önemli bir 3 puan aldık” dedi.
“FORMA NE ZAMAN VERİLİRSE OYNARIM”
Takım içinde arkadaşlık ortamının çok üst düzeyde olduğunu ifade eden Gökhan Sazdağı; “Bu hafta ben yedektim. Başka hafta başkası yedek kalır ben oynarım. Kimin oynadığı önemli değil. Önemli olan takımın kazanması. Ligde kritik haftalara geldik. Takımın içinde arkadaşlık üst düzeyde. Yedek kaldım diye kapris yapacak kimse yok. Sait hocam bana ne zaman forma şansı verirse ben de elimden geleni yaparım. Tabi her oyuncu gibi her zaman oynamak isterim ama dediğim gibi önemli olan takımın menfaatini. Bulunduğumuz konum itibari ile şahsı düşüncelerin içine girmem yanlış olur” dedi.
“ATTIĞIM GOL BANA İLAÇ GİBİ GELDİ”
Denizlispor maçında gol atarak takıma katkı verdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Gökhan Sazdağı; “Manisaspor’a geldiğim de yüksek bir form grafiği ile takıma katkı vermiştim. Son haftalarda performansımda düşüşler olmuştu. Ama Denizlispor maçında attığım gol bana ilaç gibi geldi. Hem takımım için kritik bir gol kaydettim hem de haftalardır süre gelen suskunluğumu bozdum. Golün son dakikada olması ve galibiyet golü olması beni ayrıca mutlu etti” dedi.
“TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN”
Attığı gol sonrası yaşanan büyük sevinç ile ilgilide konuşan Gökhan Sazdağı; “Son dakikalarda gelen galibiyetler insanı ayrıca mutlu ediyor. Ben attığım golü taraftarımıza armağan etmek istiyorum. Yaz kış demeden hem deplasman hem de Manisa’da ki maçlarda bizlere sonuna kadar destek oldular. Biz taraftarımızla güçlüyüz. Saha içi sonuçlar geldikçe maça gelen taraftar sayımızda artıyor. İnşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz “dedi.
“MANİSASPOR’DA KALMAK İSTİYORUM”
Son olarak gelecek sezonda Manisaspor ‘da kariyerine devam etmek istediği vurgulayan başarılı futbolcu; “Gaziantep Belediyespor’dan devre arası kiralık olarak geldim Manisaspor’a. Ama Manisaspor’un satın alma opsiyonu var. Ben Manisaspor ‘da devam etmek istiyorum. Manisa’yı çok sevdim. Taraftarımızı seviyorum. Manisaspor benim evim, yuvam gibi. Bende kariyerime evimde devam etmek istiyorum. İnşallah sezon sonu kulübümüz satış opsiyonumuzu kullanır ve Manisaspor’a kalıcı transferim gerçekleşir” diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim