Türkiye’nin en yetenekli Freestyle futbolcularını bir araya getiren ve Dünya Freestyle Futbol Federasyonu tarafından “Resmi Ulusal Turnuva” olarak kabul edilen Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası 2017, 29 Nisan Cumartesi saat 14:00’da Manisa Tarzan Meydanı’nda düzenlenecek.

Bu yıl 477. kez kutlanacak olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası’na, Türkiye’nin dört bir yanından birbirinden yetenekli Freestyle Futbol ustaları katılacak. Ön elemelerin ardından finallere katılmaya hak kazanan sporcular, muhteşem gösterileri ve dostça rekabetleri izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Superball 2016 Dünya Freestyle Şampiyonu Erlend Fagerli ve 2015 Avrupa Freestyle Futbol Şampiyonu Tobias Becs’in jüri koltuğunda olduğu turnuvada dereceye giren sporcular uluslararası arenada da puanlar alacak. Birinci gelen sporcu ise önümüzdeki yıl Avrupa Freestyle Futbol Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

Spor, dans ve müziği bir araya getiren Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası, Sporlab Spor Hizmetleri organizatörlüğünde düzenlenecek.

Editör: TE Bilişim