GÖKHAN AYTAÇ
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Manisaspor’un başarılı savunma oyuncusu Erman Bulucu’ya tekliflerin olduğu, 28 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlılardan gelecek sözleşme teklifini beklediği öğrenildi.
Manisaspor’da Erman Bulucu yuvadan uçabilir. Bu sezon Manisaspor’un ligde kalmasında büyük etkisi olan başarılı defans oyuncusu için bir çok kulübün radarında olduğu öğrenildi. Bu sene Spor Toto 2.Lig’den TFF 1.Lig’e çıkan İstanbulspor ve Ankaragücü’nün yanı sıra TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor ve Ümraniyespor’un da Erman Bulucu için girişimlere başladığı ve nümüzde ki günlerde 28 yaşında ki defans oyuncusuna teklif yapacakları iddia edildi.
YÖNETİM AĞIRDAN ALIYOR
Balıkesirspor deplasmanında attığı kritik gol ile siyah-beyazlıları ligde tutunmasında büyük paya sahip olan Erman Bulucu için Manisaspor yönetiminin hiçbir girişimde bulunmaması kafaları karıştırdı. Erman’ın Manisaspor’da kalmak istediğini ifade etmesine rağmen sözleşme teklifi yapmayan siyah-beyazlı yönetim Erman konusunu ağırdan alıyor.
ERMAN MANİSASPOR’DA DEVAM ETMEK İSTİYOR
Şuana kadar Manisaspor yönetiminden teklif almayan Erman Bulucu’nun siyah-beyazlı kulüpte devam etmek istediği öğrenildi. Manisaspor’u yuvası olarak gördüğünü ifade eden başarılı oyuncu; “Yoluma Manisaspor’da devam etmek istiyorum. Ama Manisaspor’dan şuan için herhangi bir sözleşme teklifi almadım. Önceliğim her zaman Manisaspor ’dur. Yönetimin atacağı adıma göre diğer seçenekleri değerlendireceğim. Şunu net söyleyebilirim ki Manisaspor’da mutluyum ve kalmak istiyorum” dedi
TAKIMIN İSTİKRAR ABİDESİ
Dimov ile birlikte Manisaspor’un defan yükünü çeken Erman Bulucu bu sezon 22’si lig 1’i kupa olmak üzere 23 resmi maça çıktı ve 3 gol kaydetti.

Editör: TE Bilişim