Stada otobüslerle gelen Bursaspor taraftarının stada elini kolunu sallaya sallaya gelişini, emniyet ve güvenlik zafiyeti olarak yorumlayan Manisalı taraftarlar olaylara tepki gösterdi. Bursaspor yöneticisi olduğu öğrenilen iki kişinin Bursaspor taraftarının tribününde yer aldığı görüntüler de dikkat çekti.

'ÇIT ÇIKARANI ATARIM'

İddiaya göre maçta görevli emniyet personelinin Bursaspor taraftarına ilkokul öğretmeni edasıyla 'Çıt çıkaranı stattan atarım' dediği öğrenildi. Stattan atılması gereken Bursaspor taraftarını 'uslu oturmaları' karşılığında maç izlemeye ikna edebilen yetkililerin bu rezaletin çıkmasında önemli pay sahibi olduğu belirtildi.

PANKARTA BİLE TAHAMMÜL EDEMEDİLER

Manisalı taraftarlar, maç esnasında sökülen pankartta da tepki gösterdi. Bursaspor taraftarının önünde yer alan Manisalı futbolseverlerin açtığı 'Seviyoruz Delicesine' yazılı pankart Bursaspor taraftarının emri sonrası söküldü. Bunun üzerine Manisa FK taraftarı olaya sert tepki gösterince pankart devre arasında yeniden asıldı. Daha sonra Bursaspor taraftarının çıkardığı olaylar esnasında pankartın tekrar sökülmeye çalışılması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim