Moskova'da gerçekleşen korkunç saldırının ardından yakalanan teröristlerin sorgu videoları dünya gündemine bomba gibi düştü. Saldırganlardan biri, saldırıyı "para için" gerçekleştirdiğini itiraf ederek dudak uçuklatan bir detayı ortaya çıkardı. Ayaküstü yapılan sorgusunda, saldırgan "Beni öldürün" diye yalvarırken görüntülenmesi ise şaşkınlık yarattı.

Vladimir Putin'in tekrar seçilmesinden yalnızca günler sonra başkent Moskova'da katliam gerçekleşmesi dünyada şok etkisi yarattı. Saldırıda en az 143 kişi yaşamını yitirdi, Putin intikam için ant içti. Saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlenirken yakalanan teröristlerden birinin sorgu videosu paylaşıldı.

Gözler 23 Mayıs’ta açıklanacak karara çevrildi! Gözler 23 Mayıs’ta açıklanacak karara çevrildi!

Call Of Duty’de Mi Geçiyordu?

Moskova'da düzenlenen saldırının, 14 yıl önce ABD yapımı Call of Duty MW2 oyununun bir senaryosunda yer aldığı iddiası çok konuşuldu. İlk tepkisi merakla beklenen Putin, "Rusya'ya, halkımıza yönelik bu saldırıyı hazırlayan, teröristlerin arkasında duran herkesi tespit edip cezalandıracağız" dedi.

Rusya Saldırısında Türkiye Detayı!

RIA Novosti’de yer alan bilgilere göre saldırgan olduğu iddia edilenlerden birinin bu ayın başlarında Türkiye'den Rusya'ya döndüğünden bahsettiği belirtildi.

Kaynak: Mynet-RIA-Haber Merkezi