Yunusemre Belediyesi bünyesindeki Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler, Trafik Haftası’nda Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda kuralları uygulamalı olarak öğrendi.

 Türkiye genelinde Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor… Bu kapsamda Şehzadeler ve Yunusemre’de eğitim gören miniklere trafik kurallarını uygulamalı ve eğlenerek öğrenmesi için etkinlikler düzenlendi.

Yunusemre Belediyesi’ne bağlı Muradiye, Güzelyurt ve Barbaros Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören 5 yaşındaki öğrencilere yönelik Trafik Haftası dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı  ekipler tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen eğitimde minikler, temel trafik kurallarını akülü araçlara binerek uygulamalı olarak öğrendi. Oldukça faydalı geçen eğitimlerin sonunda çocuklar, öğretmenleri ve ekipler hatıra fotoğrafı çektirdi.

ŞEHZADELERİN MİNİKLERİ TRAFİK KURALLARINI EĞLENEREK ÖĞRENDİ

Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören minikler, Trafik Haftası nedeni ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek, görevliler eşliğinde eğlenerek trafik eğitimi aldı.

Aziz Yıldırım Manisa’da düğüne katıldı! Aziz Yıldırım Manisa’da düğüne katıldı!

Eğitim alanında bulunan görevlilerin anlattığı trafik kurallarının büyük bir ilgiyle dinleyen Şehzadelerin minikleri, trafik kuralları ve trafik bilincini artırmak amacıyla hazırlanan videoları izleyerek trafik kurallarının öğrendi. Uzman görevliler tarafından verilen eğitimlerin ardından minikler eğitim alanında bulunan araçları test ederek, trafik kurallarını deneyimleyip, eğitim parkı içerisindeki pistte trafik kurallarını eğlenerek öğrendiler.

Kaynak: Haber Merkezi