MASKİ Genel Müdürlüğü, yıllar önce döşenen eski hatları yenileyerek, il genelinde daha sağlıklı bir altyapı sistemi oluşturmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında, kanalizasyon hattı kullanılamaz durumda olan Yunusemre Gülbahçe Mahallesindeki 5 bin 800 metrelik kanalizasyon hattı döşeme işlemleri başladı. Kanalizasyon hattının ardından mahallenin içme suyu şebeke hattında da yenileme çalışması yapılacak. Gülbahçe'nin altyapısını tamamen yenileyecek olan MASKİ, mahalleye bir adet de 100 metreküplük içme suyu deposu inşa edecek. Mahalledeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kilit parke taşı döşemesine geçilecek.

"BÜYÜKŞEHİRİMİZ BÜTÜN İHTİYAÇLARIMIZI GİDERİYOR"
Ulaştırılan hizmetlerle bütün ihtiyaçlarının karşılandığını söyleyen Gülbahçe Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan, "Mahallemizde kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları başladı. Eski kanalizasyon hattımız çalışmıyordu. Kanalizasyon hattımız bittiği zaman içme suyu borularımız değişecek. Mevcut depomuz yeterli gelmiyor. Yeni depomuz yapılacak. Sağolsun Manisa Büyükşehir Belediyesi bütün ihtiyaçlarımızı gideriyor. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Günlük hayatlarında altyapı konusunda sıkıntılar yaşadıklarını belirten Gülbahçe mahalle sakinlerinden Bülent Kıyak ise şunları söyledi:
"Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden son derece memnunuz. Kanalizasyon ve içme suyu şebeke yenileme çalışmaları bizim gerçekten ihtiyacımızdı. Sağolsun Büyükşehir Belediyemiz bu konuda bize çok yardımcı oldu ve çalışmalar başladı. Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz."
Editör: TE Bilişim