Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesine altyapı hizmeti ulaştırmada kullandığı dev araç filosuna 5 buçuk milyon değerinde 18 adet yeni iş makinesi daha ekleyerek gücüne güç kattı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın her köşesine yaptığı altyapı yatırımlarıyla mahallelere kesintisiz hizmet götürmeye devam ediyor. MASKİ'nin 17 ilçeye hizmet sunarken kullandığı iş makinelerinden oluşan 385 adet araç filosuna da yenileri eklenerek, il genelindeki çalışmaların hızı ve kalitesi giderek yükseliyor. MASKİ son olarak, 5 buçuk milyon değerinde 18 adet aracı daha Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde ilçe birimlerinde kullanılmak üzere hizmete kazandırdı. 11 adet kamyon ve 7 adet kanal açma aracı, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun tarafından 15 ilçedeki MASKİ temsilcilerine teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi Kırtık şantiyesinde düzenlenen anahtar teslim törenine MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Şehnaz Başaran, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Büyükşehir Belediyesi ilçe koordinatörleri ve MASKİ sorumluları ile MASKİ personeli katıldı.
"HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ HİZMETLER VERMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ilçelerde hizmet verecek olan yeni iş makinelerinin hayırlı olmasını dileyerek, şu açıklamaları yaptı: "Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ olarak temel düşüncemiz Manisa'da yaşayan vatandaşlarımıza ‘İyi ki burada yaşıyorum' dedirtebilmek. Manisalı vatandaşlarımız ‘İyi ki bu bölgenin insanıyım' diyebiliyorlarsa, bizim için en büyük mutluluk kaynağı budur. Burada hepinizin bizden fazla emeği var. Hepiniz bizden fazla çalışıyorsunuz, fedakarlık gösteriyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Başlangıç noktasıyla mukayese ettiğimizde, MASKİ'yi bugün böyle büyük araç filoları oluşturan bir kurum haline dönüştürebildik. Yapılanmamız yavaş yavaş devam ediyor. Her geçen gün daha iyi hizmetler vermeye çalışıyoruz. Burada emeği geçen herkesten Allah binlerce defa razı olsun. Manisalılar bunun karşılığını mutlaka verecektir. Araçların hayırlı günlerde kullanılmasını temenni ediyorum. Allah kaza bela vermesin. Hep beraber hayrını görelim."
Editör: TE Bilişim