Birlik mesajlarının verildiği gecede yöresel kıyafetler giyen Bosna Hersekli bayanlar, Boşnakça şarkılar söyleyerek halk oyunları oynadı.

Yunusemre Belediyesinin misafiri olarak Manisa'ya gelen Bosna Hersekli heyete, günün yorgunluğunu atmaları için Boşnak Gecesi tertip edildi. Çamlıca Kafe'de düzenlenen geceye; Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Başkan Danışmanı Kefaettin Öz, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Bursa Balkan Kültürü Yardımlaşma Bursa Balkan Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Kosova, İzmir Boşnaklar Derneği Başkanı Hamza Yavuz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel ve Bosna Hersekli bayanlar katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede renkli görüntüler yaşanırken; Bosna Hersek'in yöresel kıyafetlerini giyen Boşnak kadınlar, ülkeye özgü el işlerini sergiledi. Bosna Hersekli bayanlar daha sonra akordeon eşliğinde Boşnakça şarkılar söyleyerek, halk oyunları oynadı.
Editör: TE Bilişim