Servis otobüsünde sadece sürücünün olması olası büyük bir facianın önünü aldı. 39 Yaşındaki otobüs sürücüsü Ş.K.'nin aşırı derecede alkolü olduğu saptandı.
Fabrika servisini sonlandırmadan İşçi servis otobüsün anayol güzergahında ters dönmesiyle son bulan ilginç kaza Manisa'nın Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı Akhisar yönünde Merkez Efendi Hastanesi önünde gece saat 01:00'de meydana geldi.
Kazalarla dolu bir geceyi geçiren Manisa Trafik Şubesi ekipleri Mimar Sinan Bulvarı üzerinden bir otobüs kazası ihbarı aldı. Olay yerine çok sayıda ambulans yönlendirildi. Ekipler olay yerine geldiğinde 45 J 0823 plakalı işsi servis otobüsünü yol ortasında sürüklenmesi sonrası ters dönmüş şekilde buldu. Trafik birimleri ve 112 ekipleri ters dönen otobüsün içerisinde yaralı aradı. Şoför koltuğunda sıkışmış olan sürücü Ş.K.'nin dışında bir yaralı bulamadı. AKS ekipleri sürücüyü yerinden kurtararak Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

OTOBÜSÜN TERS DÖNMESİNE KENDİSİ BİLE ŞAŞIRDI

Gözlerini hastanede açan ve kazayı şans eseri küçük kırıklarla atlatan servis otobüs sürücü Ş.K., "Benim burada ne işim var? Benim otobüsün üzerinde olmam gerekiyordu. Bırakın beni sabah erkenden servis çekeceğim" demesi ne denli alkol kullandığını gözler önüne serdi.
Kazanın soruşturmasının yürüten Şehiriçi Trafik polisleri ise otobüsün boş olmasının olası bir facianın önünü aldığına işaret ederken otobüsün nasıl ters döndüğü başka araçlara çarpmadan durabildiğini şaşkınlıkla karşıladılar.
HABER:SERKAN ÖZCAN

Editör: TE Bilişim