Cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar Giresunspor maçı öncesi Eskişehirspor maçı kadrosunu büyük ölçüde bozmayacağı öğrenildi.
Eskişehirspor sahasında 5-1 yenip haftanın flaş takımı olan Manisaspor 'da Giresunspor maçı hazırlıkları son sürat devam ediyor. Siyah-Beyazlılar İsmail Haktan sarı kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Son haftalarda attığı ve attırdığı goller ile takımını sırtlayan İsmail Haktan Odabaşı'nın yerine hafta sonu Slavko Perovic'in forma giymesi bekleniyor. Taraftarın sevgilisi olan Perovic'i Giresunspor maçında ilk on birde başlatmayı planlayan Sait Karafırtınalar'ın, Savaş Yılmaz'ı da kadroya monte etmeyi düşündüğü ama bu konuda henüz net bir karar almadığı öğrenildi.
ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ YILDIZIYDI
Öte yandan sarı kart cezalı olan İsmail Haktan Odabaşı ligin ikinci yarısında Gökhan Sazdağı ve Bahattin ile Manisaspor'un hücum yükünü çeken isimdi .Hızlı oyun yapısı ile takımı hızlı kontra taklara kaldıran simail Haktan Odabaşı savunma arakasına yaptığı koşular ile rakip savunmacılara zor anlar yaşattı. 5-1 Eskişehirspor maçında attığı iki gol ile yıldızlaşan ismin Giresunspor maçında olmaması Manisaspor için büyük handikap olarak görülüyor.
Editör: TE Bilişim