2023 Seçimleri için sahaya inen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Selendi’de büyük ilgi gördü. İlçede vatandaşları selamladı. Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Cengiz Ergün’ün Selendi programına katılan MHP İl Başkanı Murat Öner, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Spilaş Genel Müdürü Engin Anlı, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Şeref Koçar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Karabulut, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Gürcan ile esnaf gezisinde düzenlenen lokma hayrına katılan Başkan Ergün vatandaşlara lokma dağıttı. Başkan Ergün’e Selendi ilçesi büyük sevgi gösterisinde bulundu. Gösterilen ilgiden dolayı Başkan Ergün’ün mutluluğu yüzünden belli oluyordu.

SELENDİ BELEDİYESİNE ZİYARET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında ziyaret etti. Burada Başkan Ergün’ün yaş günü pastası Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ile birlikte kesildi. MHP’li Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yapılan ve yapılacak hizmetler ile ilgili brifing sundu. Başkan Savaş “2014 yılında Büyükşehir ile fiilen ilişkilerimiz başları. Uyum içinde Selendi ilçesine sayısız güzel hizmetler kazandırdık. Seçim otobüsünde Cengiz Ergün “Hizmet doğudan başlar” sözüyle yola çıkmıştık. Çampınar Köprüsü, Eskin Köprüsü ile hizmetler ardı ardına devam etti. Koronavirüs tüm dünyada etkili oldu. Ekonomik sıkıntılar bazı projelerin yapılmasını geciktirmiş olabilir ama Başkanımız Cengiz Ergün’e yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Savaş istek ve taleplerini hazırladığı güzel sunumla Başkan Ergün’e iletti.

BAŞKAN ERGÜN “SELENDİ’YE HİZMETLER DEVAM EDECEK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de imkanlar çerçevesinde Selendi’ye hizmetlerin devam edeceğini dile getirirken “Geçen sene 1313 km asfalt attık. 300 milyona yakın para harcadık. Asfalt programı hazırlıklarımız tüm hızı ile devam ediyor. Selendi ilçemize hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyetle belediyede öğle yemeği ikram etti. Hüseyin Köroğlu’nun yemek duası ile birlikte yemeklerimizi yedik ve Selendi ilçesindeki Muhtarlar ile buluşmak üzere spor salonuna gidildi. Muhtarların büyük ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün mahalleleri için gerekli olan hizmetlerin listelerini sundu. Başkan Ergün muhtarları uzun süre dinledi. Ben sabahın 7’sinde kalkmanın yorgunluğu içinde bir kenarda toplantıyı izlerken Şakir Koruk’un Manisa’ya döneceğini öğrenince ben ve Hüseyin Köroğlu Şakir Koruk ile Manisa’ya gelmek üzere yola koyulduk. Yolda Hüseyin Köroğlu ANAP döneminde yaşadığı siyasi olayları Şakir Koruk’a anlatırken bende geçmişteki hatıralar canlandı. Yağmurlu bir günde Selendi programını tamamlamış olduk. Selendi’de 2023 seçim çalışmaları için sahaya inen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün bu haftadaki çalışma programına Demirci’den devam ederse hiç şaşırmam. Başkan Ergün sahaya indiğinde tam iner. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanın talimatlarını yerine getirir. Çalışmalarına da gece gündüz devam eder. Haydi Başkan yolun açık olsun.