Dünya Kadınlar Günü 8 Mart kutlamaları çerçevesinde Şehzadeler Belediyesinin Kültür Sitesi Lale Salonundaki konserine katıldım. Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler ve Fatih Baybatur ile sahne alan Fasıl-ı Jazz ekibinin geceye katılan hanım ve gençlere unutamayacakları gece geçirmelerine tanık oldum. Geleneksel halk müziği ve türkülerini kendilerine has yorumlayan Fasıl-ı Jazz kadınlar günü kutlamalarında birbirinden güzel parçaları ile geceye katılanları mutlu ettiler. Mart ayının soğuk günlerinin sürdüğü gecede Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler’in daveti ile katıldığımız müzik ziyafetinden büyük keyif aldım. Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler’e “İyi ki geceye katılmışım. Fasıl-ı Jazz ekibinin performansını beğendim” dedim. Böyle keyifli geceye son anda ayağını inciten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik katılamadı. Grubun solisti kendilerini Manisalılarla buluşturan Başkan Çelik’e teşekkür etti. Geceyi izleyenler arasında MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Ataman Taydaş ve belediye meclis üyeleri vardı.

BAŞIMIZIN TACIDIR KADIRLARIMIZ

Büyük ilgi gören konserde Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler geceye katılan davetlilere hitaben “Bizleri bu akşam yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Başımızın tacı kadınlarımız, eli öpülesi annelerimiz Dünya Kadınları Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak bu akşam bu konseri sizlere hediye ediyoruz. Bizlere muhteşem bir performans sergileyen Fasıl-ı Jazz grubuna içten duygularımla teşekkür ediyorum. Bu performanslarının hiç eksilmemesi adına kendilerine dualı ve şifalı mesir macunu takdim ediyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Fatih Baybatur da bizlere güzel bir gece geçiren Fasıl-ı Jazz ekibinin solisti Gökçe Tekelioğlu’na çiçek takdim etti. Güzel bir gece geçirdim. Eve dönerken keyfim yerindeydi.

8 YAŞINDAKİ SARE’NİN İSTİKLAL MARŞI OKUMASI

İstiklal Marşımızın on kıtasını güzel okuma yarışmasında birinci olan Mer Koleji 2. sınıf öğrencisi Sare Göktekin eğlence programı başlamadan önce gecede İstiklal Marşımızı okudu. İnanın tüylerim diken diken oldu. 8 yaşındaki öğrenci Sare hem İstiklal Marşımızın on kıtasını ezbere okuması, hem de okurken yaptığı vurgulardan çok duygulandım. Kendisini geceye katılanlarla birlikte dakikalarca alkışladım. Sare Göktekin ile ne kadar gururlansak azdır. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de kendisini ziyaret eden İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında birinci olan Sare Göktekin’i tebrik etmiş ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirmiş sağ olasın var olasın Başkan Çelik.

BİZİM ŞENOL’UN ANNESİ VEFAT ETTİ

Manisa basının spor alanında Haber Gazetesinde harika spor sayfalarına imza atan evladım gibi sevdiğim Şenol Özeker’in annesi Mücevver Özeker’in vefat ettiğini öğrendim. Acılı gününde Aydın Besen ile beraberdim. Anne acısı kolay değildir. Yaş kaç olursa olsun. Allah rahmet eylesin. Şenol ve ailesine başsağlığı diliyorum ve acılarını paylaşıyorum.