Manisa’da transfer dönemi hızlı başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, Abdurrahman Emir Alagöz ile sözleşme uzattı. Emir’in takımda kalması önemli. Geçen sezonun en önemli oyuncularından biriydi. Devam kararı doğru.

Siyah-beyazlıların ilk dış transferi Nizamettin Çalışkan ise 10 numara bir transfer. Nizamettin’in futbol kariyerine başladığı şehir olan Manisa’ya dönmesi kendisi açısından da duygusal bir olay. Nizamettin’in bu şehirde çok güzel hatıraları var ve umarım bu güzel hatıralara yenisini ekler.

Nizamettin, orta sahada soyadı gibi ‘çalışkan’ bir oyuncu. Takımını oyunun sıkıştığı anlarda rahatlatan özelliği önemli. Hücumdaki etkinliği de takıma katkı sağlayacaktır. Her şeyden önemlisi çok tecrübeli bir oyuncu ve bu ligde bu tecrübesini çok rahat göstereceklerdir.

AKHİSARSPOR ‘DA NOKTA HAMLELER

Akhisarspor’da da giden oyuncuların çokluğu bir hayli fazla. Fatih Öztürk, Sissoko, Elvis Manu, Miguel Lopes ayrılığı kesinleşen oyunculardan. Yaprak dökümünün Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Güray, Cikaleshi, Barbosa ve Josue’nin de ayrılması gündemde.

Buna karşın şu ana kadar iki transfer yapıldı. Burhan Eşer ve Tolga Ünlü. Burhan Eşer, Spor Toto 1. Lig için nokta transfer. Akhisarspor’un hücum organizasyonlarına ciddi kaktı sağlayacak türde bir isim. Mehmet Altıparmak’ın eski öğrencisi olması da bir diğer artı. Yeşil-siyahlılara güç katacağına inanıyorum.

Tolga Ünlü ise yine bu lig için yeterli sayılabilecek bir oyuncu. Akhisarspor’da Süper Lig macerası yaşamış bir isim. Eski günlerine geri dönmek için ekstra performans sergileyecektir.