Beni tanıyanlar Haşim Ağar'la dostluğumuzu çok iyi bilir. Çok uzun yıllar öncesine dayanan dostluğumuzun yanısıra Haşim Ağar'ın Manisa yerel basınında ilklere imza attığı dönemde basın camiasında birlikteliğimiz de olmuştur.

Uzun uzun anlatmaya gerek yok Ağar Ailesi'yle olan dostluğumuzu.

Geçtiğimiz günlerde Haşim aradı "Düğünümüz var davetlisin' dedi. Önceden hiç lafi geçmediğinden 'Oğlu Hakan mı evleniyor acaba?' diye şaşırdım. "Nükhet'in düğünü" dedi.

Daha da şaşırdım. Çünkü Nükhet iki sene önce Kanadalı Derek'le evlenmiş ve Kanada'ya yerleşmişlerdi. Oturma izni alacağı için iki yıl Kanada'dan çıkış yapamayan Nükhet ve damat tatil için Manisa'ya gelmişler. Gelmişken de Türk usulü bir düğün istemişler.

Kızlarının yurtdışında olması özlemi çeken ve Manisa'da bir tören yapılmaması içlerinde ukde kalan Filiz ve Haşim Ağar kızları Nükhet'in isteğini yerine getirerek çiftliklerinde muhteşem bir düğün yaptılar.

Organizasyona günler öncesinden hazırlanan ve gece için Sofra Levent'in desteğini alan Ağar Ailesi çok güzel bir evsahipliğiyle misafirlerini ağırladı. Konuklar geceden çok memnun ayrıldı.

Akrabaları, eş dostları Ağar Ailes'nin mutluluğuna ortak oldu bu güzel gecede. Haşim Ağar'ın dostları Zafer Ünal, Ali Onağ, Remzi Örümlü, Can Saydam, Ali Türer, Ahmet-İbrahim Erken de vardı. Çeşme’den Rooms Otellerin işletmecisi, zamansız hayata gözlerini yuman Levent Gönül’ün eşi Süheyla Hanım, oğlu Mert Gönül ve eşi, kızı ve damadı da çiftlikteki düğünde Ağar ailesinin mutluluğunu paylaşıyordu. Gökhan Demirel, İsmail Kurtoğlu, İdris Şendil de çiftlikteki düğüne eşleriyle birlikte katılmışlardı.