Karabük Üniversitesi'nde yabancı öğrenci sayısındaki artış ve beraberinde gelen iddialar, gündemi sarsmaya devam ediyor. Karabük Üniversitesi öğrencileri tarafından açılan 'Karabük İtiraf Sayfası'na yapılan itiraflar kan dondurdu. Afrikalı öğrencilerle ilişkiye giren öğrencilerin yaşadıkları şok etti. İşte detaylar...

Yargıtay’da çıkmaz devam ediyor! Yargıtay’da çıkmaz devam ediyor!

Öğrencilere HPV ve HİV Bulaşıyor Mu?

Üniversite içindeki ilişkilerin gündeme geldiği iddialar arasında, Türk öğrencilerin Afrika kökenli öğrencilerle yaşadığı ilişkiler sonrasında HPV ve HİV gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili şüphelerin arttığı ifade ediliyor.

Faydalı İçerik: HPV Nedir? Nasıl Bulaşır? Belirtileri Nelerdir? HPV Aşısı Kaç Doz?

Karabük’teki Öğrencilerin İtirafları

Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre bir öğrencinin itirafı şöyle: “Admin utancımdan sahte hesap ile yazıyorum lütfen paylaş herkes bilinçlensin. Geçen hafta Nijeryalı biriyle birlikte oldum Allah cezamı verdi ve şuan yüzüm ve genital bölgem uçuk doldu. Feci kaşınıyor. Hastalık kaptığımı düşünüyorum. Lütfen paylaş da arkadaşlar korumasız kimseyle bir şey yaşamasın. Utancımdan hastaneye de gidemiyorum ailem e nabızdan falan görür diye off..”

Bir başka itirafta ise, “Admin gizli olsun. Rastalı 1.70 boylarında balık etli bir z*nci kız var, ilişkideyken aniden dışkısını yapı verdi. Hastayım. Çok çok kötüyüm şuan lütfen insanlara söyle zencilerle birlikte olmasınlar. Burda olmayıp Afrika'da olan virüsler varmış.” denildi.

“Kendim Kapalıyım Zenci Çocuk Favlarsa Onu Bulurum”

Tüm bu olayların gölgesinde yapılan, “Admin bu private (Özel) hesabım akşam 10’da Mackbear’da gri kapşonlu beyaz ayakkabılı zenci çocuk favlarsa ben onu bulurum. Kendim kapalıyım gizli olursa sevinirim.” Yorumu ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haber Merkezi