Manisa Şehzadeler Semazenler Derneği, Özel Işıkoba Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi sakinleri için semazen gösterisi düzenledi.

Düzenlenen program hakkında bilgi veren Özel Işıkoba Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Necati Işık, “Işıkoba sakinlerinin biriktirdiği tecrübelerin günümüze kadar taşınması ve değerlerin yeniden üretilmesini sağlayan gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak amacıyla Manisa Şehzadeler Semazenler Derneği ile Işıkoba sakinleri için Ramazan ayı sebebiyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlik ile birlikte sakinlerimiz ve semazenler ile dualar edip ilahiler söyleyerek maneviyatlarına katkı sağladık. Yapılan bu anlamlı gösteride sakinlerimizin insani değerlerinin ve manevi doyumlarının artmasını amaçladık. Bu tür etkinlikleri düzenli bir hale getirerek sakinlerimizin psikolojik iyilik hali ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlıyoruz.” dedi.

Özel Işıkoba Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Necati Işık, merkez hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin 0 507 465 55 10 nolu telefondan kendileri ile iletişime geçebileceklerini söyledi. Onur YILMAZ

Editör: Onur Yılmaz