Ligin 7’inci haftasında göreve başladığı Manisaspor’da topladığı 37 puanla Teknik Direktörlük kariyerinde başarılı bir yıl geçiren Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile Başkan Abdullah Mergen arasında ki görüşme bugünde gerçekleşmedi.
TFF 1. Ligi’nde sezonu 39 puanla 12’inci sırada tamamlayan Manisaspor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, topladığı 37 puanla kariyerinde başarılı bir sezon geçirmişti. Başkan Abdullah Mergen, Pazartesi gününden bu yana gerçekleşmeyen görüşmenin hocanın tatilde olması nedeniyle gerçekleşmediğini dile getirmişti. Son olarak Çarşamba günü Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile masaya oturacaklarını dile getiren Başkan Abdullah Mergen’in bu söylemi bugünde gerçekleşmedi.
SAİT KARAFIRTINALAR’IN TATİLİ UZADI
Bugün Başkan Abdullah Mergen ve Teknik Direktör Sait Karafırtınalar arasında yapılması gereken görüşme gerçekleşmezken, Başkan Abdullah Mergen yarın sabah hocanın Manisa’ya geleceğini ve masaya oturacaklarını söyledi. İkili arasında yapılacak olan görüşmenin gecikmesi akıllara Sait Karafırtınalar acaba başka bir takımla mı anlaşmak üzere sorusunu getirdi.
MERGEN, “ YARIN SABAH GELECEK”
Manisaspor’da Başkan Abdullah Mergen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ Sait hocamızla anlaşacağımızı umuyorum. Başarılı bir yıl geçirdi. Şu anda hoca konusunu kesinliğe kavuşturmadan hiç bir adım atmak istemiyoruz. Hoca konusunu netleştirdikten sonra transfer görüşmelerine başlayacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda iç transferde anlaşıp anlaşmayacağımız futbolcular konusunda kararımızı vereceğiz. İç transfer sorununu çözdükten sonra ise dış transferde atağa geçeceğiz” diye konuştu.
ANLAŞMA SAĞLANAMAMASI DURUMUNDA HOCA ARAYIŞLARI HEMEN BAŞLAYACAK
Manisaspor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile anlaşma sağlanamaması durumunda ise Siyah Beyazlı ekipte hemen yeni Teknik Direktör arayışları başlayacak. Yeni sezonda Manisaspor’u zirve mücadelesi veren bir takım yapmayı düşünen Başkan Abdullah Mergen’in Sait Karafırtınalar ile anlaşma sağlanmaması halinde alternatif isimlerin hazır olduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim